Op Weg naar Persoonlijke

Groei en Succes:

Start Nu met Coaching

Zelfontwikkeling met een coach


Zelfontwikkeling met een coach is een transformerende ervaring die je in staat stelt om je volledige potentieel te ontdekken en te benutten. Bij BnxtX starten we dit proces met een uitgebreid intakegesprek, waarin we samen verkennen of onze coachingbenadering aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Verken je mogelijkheden met zelfontwikkeling onder begeleiding van een coach


Het intakegesprek vormt een cruciale stap in het traject van zelfontwikkeling met een coach. Hier nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en een diepgaand inzicht te krijgen in jouw unieke situatie, behoeften en ambities. Dit open gesprek stelt ons in staat om een duidelijk beeld te schetsen van het pad dat voor ons ligt en de doelen die we samen willen bereiken. Met deze waardevolle informatie kunnen we een persoonlijk en effectief coachingtraject opzetten, volledig afgestemd op jouw wensen en aspiraties. We kunnen ook een talentenscan uitvoeren om een duidelijk inzicht te krijgen in jouw functioneren.

maak een kennismakinggesprek

Wat levert het jou op?

 • Persoonlijke Groei:

  Je kan een dieper begrip van jezelf ontwikkelen , je sterke punten ontdekken en je zwakke punten aanpakken. Je gaat je zelfbewustzijn vergroten en groeien als individu.

 • Doelrealisatie:

  Coaching helpt je bij het stellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van een actieplan om deze doelen te bereiken. Het kan je helpen om gestructureerd en gefocust te blijven

 • Verbeterde Zelfverzekerdheid:

  Je kan zelfvertrouwen vergroten en leren hoe je met zelftwijfel en negatieve gedachten kunt omgaan. Dit kan je helpen om uitdagingen met meer vertrouwen aan te gaan.

 • Effectieve Communicatie:

  Coaching kan je communicatievaardigheden verbeteren, zowel in persoonlijke als professionele relaties. Dit kan leiden tot betere interacties en conflictoplossing.

 • Stressmanagement:

  Je leert vaak effectieve technieken voor stressmanagement, wat kan resulteren in verminderde stressniveaus en een betere algehele gezondheid en welzijn.

 • Balans in Werk en Leven:

  Coaching kan je helpen om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden, waardoor je meer tevredenheid en harmonie ervaart.

 • Loopbaanontwikkeling:

  Je carrière willen verbeteren, kan coaching helpen bij loopbaanplanning, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het nemen van de juiste stappen om professionele doelen te bereiken.

 • Verbeterde Relaties:

  Coaching kan de kwaliteit vanje relaties met anderen verbeteren door het ontwikkelen van empathie, communicatieve vaardigheden en conflictbeheersing.

 • Zelfbewustzijn:

  Je kan een dieper begrip van je waarden, overtuigingen en motivaties ontwikkelen, wat je kan helpen bij het nemen van meer doordachte beslissingen.

 • Concrete Resultaten:

  Een coaching traject kan meetbare resultaten opleveren, zoals het behalen van je specifieke doelen, het verbeteren van prestaties op het werk, het vergroten van je inkomen of het bereiken van je persoonlijke mijlpalen.

Op maat gemaakte begeleiding

Tijdens onze sessies voor zelfontwikkeling met een coach ligt de focus volledig op jou. We verkennen samen jouw persoonlijke behoeften, doelen en verwachtingen om een op maat gemaakt ontwikkelingspad te creëren. Onze kansontrafelaar voorziet je van alle informatie die je nodig hebt over het proces en wat je kunt verwachten, zodat je vol vertrouwen aan jouw reis kunt beginnen. Na deze initiële fase zijn we klaar om de sessies in te plannen en samen te starten aan jouw pad van zelfontwikkeling. Als businesscoach voor bedrijven staan we ook klaar om je bedrijf en werknemers te begeleiden op de werkvloer. We staan ook klaar als businesscoach voor particulieren om jou persoonlijk buiten de werksfeer om bij te staan en volledig te focussen op jouw persoonlijke ervaring met het werk.

Verander je mindset, transformeer je leven


Laat je niet langer tegenhouden door twijfels of onzekerheden. Kies voor zelfontwikkeling met een coach en ontdek wat je allemaal kunt bereiken. Onze HNLP- en NLP-opleiding voorziet je van de tools en inzichten die je nodig hebt om te groeien en te bloeien. Zet vandaag nog de stap naar verandering en laat jezelf zien wat er allemaal mogelijk is.

Nu directe een afspraak plannen?


Kies een datum en tijd die jou het best past en reserveer deze direct in mijn agenda.

Pick a Date and Time

MonTueWedThuFriSatSun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Timezone

Available Starting times for Thu, Jun 20, 2024

HEB JIJ NOG VRAGEN?


Zit je je nog met vragen ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het doel van het intakegesprek?

Het doel van het intakegesprek is om een dieper inzicht te krijgen in jouw behoeften, doelen en verwachtingen, en om te bepalen of coaching de juiste benadering is voor jouw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek kunnen we ook kennismaken en de basis leggen voor een effectieve coachingrelatie. Het biedt zowel jou als mij de gelegenheid om te beoordelen of we een goede match zijn en of we samen kunnen werken aan het bereiken van jouw doelen.

Is de intake betalend

nee, het intake gesprek is gratis. De coaching sessie zijn betalend.

Waar vind het plaats?

Dat is afhankelijk van jouw voorkeur. We kunnen de sessies online houden, persoonlijk op een door jou gekozen locatie, of hier in Edegem afspreken.

Wat zijn de kosten van de coaching sessies

Wel dat hangt natuurlijk van wat voor traject je gaat nemen. deze worden tijdens het intake gesprek besproken.

hoe lang duurt een coaching sessie?

De intakegesprek duurt tussen 50 en 90 min. De coaching sessies ongeveer 50 minuten, maar ik ben geen persoon die constant op de klok kijkt. Mijn focus ligt op wat er zich in het moment voordoet. Soms kunnen de sessies korter of langer duren (vooral voor sommige technieken), afhankelijk van wat er zich aandient. Als ik merk dat jouw lichaam aangeeft dat het genoeg is, dan stop ik, zelfs als dat na slechts 20 minuten is. Het is belangrijk voor mij om te zorgen dat jij je comfortabel voelt en dat de sessies effectief zijn voor jou, ongeacht de exacte tijd.

Kan ik na het intakegesprek beslissen of ik met de coaching wil doorgaan?

Ja, na het intakegesprek heb je alle vrijheid om te beslissen of je wilt doorgaan met de coaching. Dit is een belangrijke beslissing en het is essentieel dat je je comfortabel voelt en een goede connectie hebt met je coach. Het kan voorkomen dat zowel jij als de coach besluiten om de coaching niet voort te zetten, bijvoorbeeld als er geen sterke connectie tussen beide partijen is of als blijkt dat je specifieke behoeften hebt die beter door medische experts of specialisten kunnen worden behandeld. Het is belangrijk dat je je in een coachingrelatie volledig ondersteund en begrepen voelt, en dat je de best mogelijke hulp krijgt die past bij jouw situatie.