Op Weg naar Persoonlijke

Groei en Succes:

Start Nu met Coaching

"Verander je Mindset, Transformeer je Leven"

 • Erkende opleidingen

 • Gratis intakegesprek

 • Locatie naar jouw keuze

NLP-opleiding in België


Ben je klaar om je leven te transformeren met een NLP-opleiding in België? Bij BnxtX bieden we een veelzijdig programma dat je toegang geeft tot de beste NLP-opleiding, zowel in persoon als online. Onze erkende NLP-opleiding wordt gefaciliteerd door een ervaren NLP-coach die jou zal begeleiden door elke stap van deze transformerende cursus. Of je nu kiest voor een meerdaagse opleiding NLP of voor een meer flexibele online optie, we garanderen een ervaring die je leven zal verrijken.

Klaar voor een NLP-opleiding in België? Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wat levert het jou op?

 • Persoonlijke Groei:

  Je kan een dieper begrip van jezelf ontwikkelen , je sterke punten ontdekken en je zwakke punten aanpakken. Je gaat je zelfbewustzijn vergroten en groeien als individu.

 • Doelrealisatie:

  Coaching helpt je bij het stellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van een actieplan om deze doelen te bereiken. Het kan je helpen om gestructureerd en gefocust te blijven

 • Verbeterde Zelfverzekerdheid:

  Je kan zelfvertrouwen vergroten en leren hoe je met zelftwijfel en negatieve gedachten kunt omgaan. Dit kan je helpen om uitdagingen met meer vertrouwen aan te gaan.

 • Effectieve Communicatie:

  Coaching kan je communicatievaardigheden verbeteren, zowel in persoonlijke als professionele relaties. Dit kan leiden tot betere interacties en conflictoplossing.

 • Stressmanagement:

  Je leert vaak effectieve technieken voor stressmanagement, wat kan resulteren in verminderde stressniveaus en een betere algehele gezondheid en welzijn.

 • Balans in Werk en Leven:

  Coaching kan je helpen om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden, waardoor je meer tevredenheid en harmonie ervaart.

 • Loopbaanontwikkeling:

  Je carrière willen verbeteren, kan coaching helpen bij loopbaanplanning, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het nemen van de juiste stappen om professionele doelen te bereiken.

 • Verbeterde Relaties:

  Coaching kan de kwaliteit vanje relaties met anderen verbeteren door het ontwikkelen van empathie, communicatieve vaardigheden en conflictbeheersing.

 • Zelfbewustzijn:

  Je kan een dieper begrip van je waarden, overtuigingen en motivaties ontwikkelen, wat je kan helpen bij het nemen van meer doordachte beslissingen.

 • Concrete Resultaten:

  Een coaching traject kan meetbare resultaten opleveren, zoals het behalen van je specifieke doelen, het verbeteren van prestaties op het werk, het vergroten van je inkomen of het bereiken van je persoonlijke mijlpalen.

Ontgrendel je potentieel met onze NLP-opleidingDe NLP-opleiding van ons coachingbedrijf is niet zomaar een programma; het is een erkende NLPopleiding die tot de beste van het land behoort. Tijdens de meerdaagse opleiding NLP duiken we diep in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie, zodat jij de vaardigheden kunt ontwikkelen die nodig zijn om te excelleren in alle aspecten van je leven. Met de extra hulp van een marketingcoach aan je zijde, ontdek je hoe je je persoonlijke merk kunt versterken en je boodschap effectiever kunt communiceren. Of je nu net begint of al verder gevorderd bent in je reis, onze NLP-opleiding biedt de tools en inzichten die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Hand schudden

Versterk je vaardigheden tijdens een cursus met onze NLP-coach


Onze NLP-coach is meer dan alleen een trainer die een cursus geeft; Het is een mentor die toegewijd is aan jouw succes. Met de unieke inzichten uit een talentenscan, zal onze NLP-coach je helpen om je sterke punten te identificeren en te benutten, terwijl je ook werkt aan gebieden die verdere ontwikkeling behoeven. Zo kan je ook een persoonlijke leiderschap training volgen. Het resultaat is de beste en erkende NLP-opleiding voor persoonlijke en professionele groei die jou in staat stelt om met vertrouwen en duidelijkheid te communiceren. Je kan ervoor kiezen om de NLP-opleiding online te volgen, maar je kan ook deelnemen aan een meerdaagse opleiding NLP die je een grote meerwaarde biedt.

Neem de controle over je leven met NLP


Ben je klaar om de regie over je leven te nemen en je volledige potentieel te bereiken? Volg een cursus bij onze ervaren NLP-coach en ontdek een wereld van mogelijkheden. Of je nu kiest voor een online NLP-opleiding, een cursus van onze HNLP-coach of een meerdaagse opleiding NLP, het is telkens een erkende opleiding die tot de beste van het land behoort. Neem de regie in handen en schrijf je in voor onze NLP-opleiding.

Nu directe een afspraak plannen?


Kies een datum en tijd die jou het best past en reserveer deze direct in mijn agenda.

Pick a Date and Time

MonTueWedThuFriSatSun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Timezone

Available Starting times for Thu, Jun 20, 2024

HEB JIJ NOG VRAGEN?


Zit je je nog met vragen ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het doel van het intakegesprek?

Het doel van het intakegesprek is om een dieper inzicht te krijgen in jouw behoeften, doelen en verwachtingen, en om te bepalen of coaching de juiste benadering is voor jouw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek kunnen we ook kennismaken en de basis leggen voor een effectieve coachingrelatie. Het biedt zowel jou als mij de gelegenheid om te beoordelen of we een goede match zijn en of we samen kunnen werken aan het bereiken van jouw doelen.

Is de intake betalend

nee, het intake gesprek is gratis. De coaching sessie zijn betalend.

Waar vind het plaats?

Dat is afhankelijk van jouw voorkeur. We kunnen de sessies online houden, persoonlijk op een door jou gekozen locatie, of hier in Edegem afspreken.

Wat zijn de kosten van de coaching sessies

Wel dat hangt natuurlijk van wat voor traject je gaat nemen. deze worden tijdens het intake gesprek besproken.

hoe lang duurt een coaching sessie?

De intakegesprek duurt tussen 50 en 90 min. De coaching sessies ongeveer 50 minuten, maar ik ben geen persoon die constant op de klok kijkt. Mijn focus ligt op wat er zich in het moment voordoet. Soms kunnen de sessies korter of langer duren (vooral voor sommige technieken), afhankelijk van wat er zich aandient. Als ik merk dat jouw lichaam aangeeft dat het genoeg is, dan stop ik, zelfs als dat na slechts 20 minuten is. Het is belangrijk voor mij om te zorgen dat jij je comfortabel voelt en dat de sessies effectief zijn voor jou, ongeacht de exacte tijd.

Kan ik na het intakegesprek beslissen of ik met de coaching wil doorgaan?

Ja, na het intakegesprek heb je alle vrijheid om te beslissen of je wilt doorgaan met de coaching. Dit is een belangrijke beslissing en het is essentieel dat je je comfortabel voelt en een goede connectie hebt met je coach. Het kan voorkomen dat zowel jij als de coach besluiten om de coaching niet voort te zetten, bijvoorbeeld als er geen sterke connectie tussen beide partijen is of als blijkt dat je specifieke behoeften hebt die beter door medische experts of specialisten kunnen worden behandeld. Het is belangrijk dat je je in een coachingrelatie volledig ondersteund en begrepen voelt, en dat je de best mogelijke hulp krijgt die past bij jouw situatie.